Bokura wo Shihaisuru Kotoba

Eredeti cím: 僕らを支配するコトバ

Egyéb címek: The Words That Set Us Free

Típus: Manga

Történetíró: Fuwa Shinri

Rajzolta: Fuwa Shinri

Hossza: 1 kötet

Műfaj: dráma, romantikus, yaoi

Kiadás éve: 2003

Státusz: Befejezett

15

Mű értékelése: 9,2 9 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0)

Bokura wo Shihaisuru Kotoba ch.01

Fordította: Aiko • Szerkesztette: Aiko

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.06.15 • Megnyitások száma: 258

Bokura wo Shihaisuru Kotoba ch.02

Fordította: Aiko • Szerkesztette: Aiko

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.06.15 • Megnyitások száma: 172

Bokura wo Shihaisuru Kotoba ch.03

Fordította: Aiko • Szerkesztette: Aiko

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.06.15 • Megnyitások száma: 161

Bokura wo Shihaisuru Kotoba ch.04

Fordította: Aiko • Szerkesztette: Aiko

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.06.15 • Megnyitások száma: 165

Két fivér mélyen őrzött titkokkal…


Fuwa Shinri március 31.-én született Okayama-ban. Horoszkópja Kos. Eddig közel harminc mangája jelent meg, az első 1994-ben. Shounen ai és yaoi műfajú műveket készít. 
Shounen ai műfajba tartozik: Everyday Every Night, Idenshi no Sasayaku, és a Help me! 
Yaoi műfajba tartozó művei közül néhány: Private, Perfect World, Double Panic, Furachi na Bokura, Ohana to Chocolate, Kiss and Cry, Hell and Heaven és a Bokura wo shisaisuru kotoba. Legutolsó műve, a tavaly elkezdett Higouhou Junai jelenleg is fut.

Sora Mukaihara író, Nohara néven jelenteti meg könyveit. Népszerű, történetei kelendőek. Ő maga pedig fiatal, törékeny, és vonzó, bárkit megszerezhetne, akit szeretne. Öccse, Tatsuki egy női újság szerkesztője, ő foglalkozik Sora műveivel, és ő dönti el, hogy kiknek adjon interjút, milyen fotók jelenjenek meg róla a magazinokban. Sokkal talpraesettebb testvérénél, bár Sora volt az, aki felnevelte. Csak mostohatestvérek, mégis nagyon közel állnak egymáshoz. Így érthető, hogy amikor Tatsuki külön költözik, hogy önálló életet kezdjen a barátnőjével, Sorát megviseli a dolog. Szinte mindennap felbukkan a férfinál, hogy meggyőzze, költözzön haza, mert egyedül érzi magát. Nem is sejti, hogy Tatsuki azért költözött el, hogy a bátyja végre szabad lehessen, a saját életét élje.
Sora azonban nem szeret egyedül lenni, rémálmok gyötrik, ha a férfi nincs vele. Tatsuki viszont pontosan tudja, hogy nem bírna parancsolni magának, ha minden este a bátyja mellett kellene aludnia, mert sokkal többet érez Sora iránt, mint egyszerű testvéri szeretet. Felbukkan egy régi ismerős, Kazumasa, és Tatsukinak most már a féltékenységével is meg kell küzdenie. Ráadásul valaki szerelmesleveleket küldözget Sorának, és névtelen telefonhívásokkal zaklatja. Oh, és ha ez nem lenne elég, Reiko, Tatsuki barátnője váratlanul bejelenti, hogy gyermeket vár…
Most mit kellene tennie Tatsukinak? És Sora miért olyan szomorú, amióta elköltözött? Mit titkol? És vajon Tatsuki meddig titkolhatja a saját érzéseit? És egyáltalán mi lesz Reikóval?

Vicces, de az érzelmeket komolyan szemléltető mű egyik nagy kedvencem lett, amióta elolvastam. A két fiú bőszen próbálja titkolni érzelmeit a másik elől, holott az már a legjobb barátoknak is feltűnik. Ám először saját magukat kell meggyőzniük, hogy ők ketten alkotnak egy egészet. Ám ehhez le kell győzniük a beléjük nevelt érzéseket, hiszen úgy nőttek fel, hogy a másik tabu…

 

Írta: Ai  2010.08.14

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!