Ano Kado wo Magatta Tokoro

Eredeti cím: あの角を曲がったところ

Egyéb címek: Just Around the Corner

Típus: Manga

Történetíró: Kawai Touko

Rajzolta: Kawai Touko

Hossza: 1 kötet

Műfaj: dráma, romantikus, iskolai élet, yaoi

Kiadás éve: 2007

Státusz: Befejezett

87

Mű értékelése: 9,6 37 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0)

Ano Kado wo Magatta Tokoro ch.01

Fordította: Tigrisszem • Szerkesztette: Tigrisszem

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.03 • Megnyitások száma: 1217

Ano Kado wo Magatta Tokoro ch.02

Fordította: Tigrisszem • Szerkesztette: Tigrisszem

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.03 • Megnyitások száma: 746

Ano Kado wo Magatta Tokoro ch.03

Fordította: Lauras • Szerkesztette: Minna

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.03 • Megnyitások száma: 669

Ano Kado wo Magatta Tokoro ch.04

Fordította: Lauras • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.03 • Megnyitások száma: 639

Ano Kado wo Magatta Tokoro ch.05

Fordította: Lauras • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.03 • Megnyitások száma: 601

Ano Kado wo Magatta Tokoro extra

Fordította: Lauras • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.03 • Megnyitások száma: 579

Egy titkos viszony és egy reménytelennek ígérkező szerelem…


Kawai Touko Osakában született október 16.-án. Horoszkópja: Mérleg. Vércsoportja: A. 2000-ben jelent meg első műve Keijijou na Bokura címmel. Történetei többsége romantikus yaoi vagy shounen ai műfajú. 2001-ben megjelent tőle a két kötetes Loveholic, ezt követte egy évvel később a Kurumi no Naka, ami valójában első művének a folytatása. Már a harmadik kötetnél tart, de még folyamatban van. 2003-ban egy oneshot gyűjteménnyel jelentkezett, a [b] c. kötet négy történetet foglal magába: Bónd(z), Situation, Fairy Garden, Sakura. Még ugyanebben az évben kiadta Cut c. egy kötetes munkáját. 2005-ben – egy év kihagyás után – megjelent tőle az Overdose, egy mindössze négyfejezetes manga. Újabb év kihagyás után következett az Ano Kado wo Magatta Tokoro. 2008-ban két művel is jelentkezett: a Café Latte Rhapsody-val és a Shizuku Hanabira Ringo no Kaori-val. Utóbbi még szintén folyamatban van, eddig két kötet látott napvilágot. 
Lágy színek jellemzik színes munkáit. Rajzainak többségénél nem igazán foglalkozik a hátterekkel, inkább a cselekményre és a karakterekre helyezi a hangsúlyt.

Yuuya középiskolás. Nem találja a helyét a világban, mióta egy balesetben megsérült a keze, és nem ülhet zongora elé többet. A zene jelentett számára mindent, ám most mégis nélküle kell leélnie az életét, és ezzel a céljait is elvesztette. 
Egy téli estén hazafelé tartva összeütközik egy férfival az utcán. Kirya szomorú arca annyira megragadja, hogy segíteni szeretne neki. Hazakíséri, később a szeretője lesz, bár érzi, hogy a férfi nem szerelmes belé. Azt hazudja, főiskolás, mert még több időt szeretne vele tölteni. A férfi egyre inkább a mindent jelenti neki, ahogyan egykoron a zene. 
Kapcsolatuk vékony cérnaszálon ingadozik, amikor egy nap Kirya besétál Yuuya osztályába, mint az új matematika tanár, és az órák után a hazugság miatt szakít a fiúval. Vajon Yuuya képes lesz őt jobb belátásra bírni vagy itt a vége a kapcsolatuknak? Képesek lesznek engedményeket tenni vagy tényleg nincs esély a számukra?

Könnyed, romantikus történet megmosolyogtató jelenetekkel és szívszorító vallomásokkal. Yuuya a baleset után elvesztette a céljait, ám most Kiryában megtalálni véli azokat. Ám mindkettejüknek sokat kell változni, ha tényleg fel akarják vállalni egymást, és az egymás iránt érzett vágyakat, érzelmeket. 

 

Írta: Ai  2011.01.07

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!