Szűrés

Írások

Legújabb Legolvasottabb Véletlenszerű

Kalandból lett szerelem by Asuya

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: A szerelem néha csak egy pillanat, olyankor, mikor a legkevésbé számítanánk rá. Az, ami őrült vágynak indul, hogy kioltsa a bennünk tomboló lángokat, átfordulhat egy érzéssé, ami úgy felperzselhet, megsebezhet, mint korábban semmi más. Cedricre is ez vár, egy érzelmi örvény, ami felülírja benne mindazt, amit korábban gondolt saját magáról.

Utoljára frissítve: 2020.05.13 10,0

20
Bushido Vol. 2. Karma by Nakamura Kureno

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: "Egy japán mítosz szerint a szerencsétlen csillagzat alatt született szeretők, akik kettős öngyilkosságot követnek el, később ikrekként születnek újjá. De mi történik azokkal, akiket lemészárolnak? A Karma hogyan válaszol az ő sikolyukra?"

Utoljára frissítve: 2020.05.13 9,9

6
Swercem by vrsrnt

Státusz: Aktív

Fandom: saját

Leírás: Mágikus királyságba csöppenünk egy tragédia miatt, ahol Dave-nek és Jeffrey-nek kell helytállnia, és meg kell küzdeniük a királyságért, illetve egymásért is. Vajon sikerül nekik?

Utoljára frissítve: 2020.05.13 9,7

5
Egy katasztrófa szerelmesei by Belle

Státusz: Aktív

Fandom: saját

Leírás: Aiden átéli élete legborzalmasabb napjait, melyből valami mély és csodálatos születik. Ralf elveszíti mindenkijét azon a napon, de nemsokára többet nyer, mint az valaha is gondolta volna. Egy katasztrófa, sok halál és érzelmek hullámvasútja. Emberség és keménység próbája. Te mit tennél a helyükben?

Utoljára frissítve: 2020.05.13 10,0

9
Rémálomból happy end, vagy mégsem? by krisztikecuki

Státusz: Aktív

Fandom: BTS

Leírás: Yoongi x V

Utoljára frissítve: 2020.05.13 10,0

1
Next and Last by Tenshi

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Mi van, ha az adott illető belefásul abba az életbe, amit magának választ? Elege lesz a sok pasiból, aki megfordul az ágyában? Ezek felül még haza is kell költöznie, ahol húga rendszeresen cseszik ki vele? Egy régi barát személyében azonban még is rá talál a szerelem.

Utoljára frissítve: 2020.05.13 9,8

2
Vállvetve by Csintalanul

Státusz: Aktív

Fandom: Naruto

Leírás: Ez a történet egy forditás. Az igazi érdem Violetmascarpone-é. Az eredeti írást itt találjátok: https://m.fanfiction.net/s/8335997/1/Seite-an-Seite További dicséret illeti kiváló bétámat, Raukót, aki a javítás mellett jó motiváló erőnek is bizonyult. Tartalom: Kakashi és Itachi utolsó közös ANBU küldetésén járunk, ahol hőseinek nem csak közelebb kerülnek egymáshoz, hanem felismerik az alá-fölé rendeződés minden előnyét. Kedves Olvasó, ha taszít a Bdsm és az explicit szex akkor rossz helyen jársz. Amennyiben ezzel a két dolog semmi problémád, akkor jó olvasást kívánok!

Utoljára frissítve: 2020.05.01 9,9

7
Szerelmes hangjegyek by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: "Játszani kezdtem újra, de pár leütés után éreztem, hogy a dal más. Belekezdtem egy másikba, majd egy harmadikba és így tovább. Minddel az volt a „baj”, hogy egy számomra eddig ismeretlen érzést hívott életre. Már nem csak hangok, illatok, színek voltak, hanem valami mélyebb, lüktetőbb és igen, talán fájdalmas is volt. Ami eddig csak sziporkázott, az most egy csapásra egekig emelő dallammá változott."

Utoljára frissítve: 2020.04.29 10,0

16
Steve útja by Kornél & Noriko

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: – Felőlem kukkolhatsz is, ha erre buksz – bámul rám –, csak öltáncot ne kérj, azzal még várjunk egy kicsit. Tudod, néhány randi, vacsi, ilyesmi. – Nem sok kukkolnivaló van rajtad – vágok vissza, most valahogy rám találnak a szavak –, előbb szedj magadra egy kis húst és jómodort, utána visszatérhetünk a témára. Viszont ha arra kell ugranom, hogy összetörted magad, mert kiszédültél a zuhanyfülkéből, morcos leszek. – Csak nem a pocakra buksz meg a hájas seggre? Nem jön be a girhes testem? De ha ennyire aggódsz a töréskár miatt, segíthetsz mosakodni. Azt hiszem, ezt nem viccnek szánta, elég sápadt, és most semmi gúny nincs a hangjában. – Eltaláltad, a sörhas a zsánerem, a hájas seggektől meg egyenesen bezsongok. – Közben leszedem róla a ruháit, én is levetkőzöm, belépek mellé a fülkébe.

Utoljára frissítve: 2020.04.13 10,0

26
A másik világ by Belle

Státusz: Aktív

Fandom: saját

Leírás: Evan egy nap az erdőben sétálgatva idegenek fogságába esik és megkezdődik élete legnagyobb és legérzelmesebb kalandja. Andrew miután elengedi legjobb barátját egy fiatal fiút talál az erdőben, vajon ki ő és miért épp vele találkozott?

Utoljára frissítve: 2020.04.13 10,0

7
Tojáskeresők by Kornél & Noriko

Státusz: Befejezett

Fandom: -

Leírás: Négy srác, egy Húsvét, nyulak, buli, csalódás, barátság, és természetesen szerelem.

Utoljára frissítve: 2020.04.13 10,0

21
Napkelet, Napnyugat by Salvarius

Státusz: Aktív

Fandom: saját

Leírás: Kosztolányi Dezső, Ady Endre, Karinthy Frigyes, József Attila. Mind ismerjük őket irodalom óráról. Mégis alig sejtjük, milyen emberek voltak ők. Hogyan is zajlottak azok a hírhedt kávéházi éjszakák? Miképp alakultak és terhelődtek a komplex érzelmi kapcsolatok író és író között? Dohányfüst, régi papírszag, bordélyházak francia parfümje keveredik ebben a történetben.

Utoljára frissítve: 2020.04.12 10,0

3
A Kelta Árnyvadász by Belle

Státusz: Aktív

Fandom: Shadowrun

Leírás: A világ sokat változott. A mágia és vele annak teremtményei felébredtek évezredes álmukból, létrehozva egy olyan világot, ahol a pénz, a hatalom, a sex és a halál az úr. Ebben a kegyetlen világban talál egymásr Thaliesin és Anastasius. Hogy mi lesz a vége? Ki tudja?

Utoljára frissítve: 2020.04.10 10,0

16
Kerge kor - Kimondatlanul by Asuya

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Mi történik, ha nem mondasz ki valamit, míg megtehetnéd? Mi történik olyankor, mikor évekre elzársz egy titkot? Mi történik akkor, mikor felülsz az érzelmek hullámvasútjára?...és mi történik, ha lehetőséget kapsz a régmúlton változtatni? Márkra pont ez vár. Felégetve maga mögött mindent, megharcolva saját magával tér vissza, hogy újra kezdje az életét. Azonban a sors közbe szól. Elébe toppan az, aki annak idején felnyitotta a szemét, de hogy ne legyen olyan egyszerű jön valaki, aki fenekestől felforgatja az amúgy is instabil életét. A múltnak árnyai, szerelem, vágyak, álmok, megfelelés, szenvedély, kétely mindaz, mi ebben a kerge időszakban egy hamvaiból felkelt, törött szárnyú főnixre vár.

Utoljára frissítve: 2020.04.10 9,8

15
Szeretetre éhezve by alice1025

Státusz: Aktív

Fandom: Attack on Titan

Leírás: ERENxLEVI történet, ami az 57. expedíció után veszi kezdetét, és egyfajta alternatív szála az eredeti történetnek.

Utoljára frissítve: 2020.04.03 9,7

1
Emlékezz rám by Moo928

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Egy rövid történet két fiatal fiúról. Vajon Nicknek sikerül kigyógyulni a depresszióból, túl lép a múlton Drew segítségével, vagy nem?

Utoljára frissítve: 2020.03.31 9,6

5
Megbánás by Rauko

Státusz: Aktív

Fandom: Naruto/Boruto

Leírás: SasuNaru a Boruto történéseinek idejéről. Biztosan happyend lesz a vége, de nem fluff. Inkább az érzelmeken lesz a hangsúly, és nem a testiségen, ennek tudatában olvasd, kérlek!

Utoljára frissítve: 2020.03.31 10,0

1
Yuri by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Karl sikeres orvos volt Angliában, míg egy napon, egy rossz dötés miatt költözni kényszerült. Visszatért szülőhazájába, ahol boldog gyermekéveit töltötte. Nem gondolta, hogy ott talál majd rá a nagy szerelem...

Utoljára frissítve: 2020.03.23 10,0

4
Jéghideg by Filia

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Egy hegyek közt megbúvó faluba meghívnak egy druidát, mert a szomszédban gyanús a mozgolódás. A druida fiatalabb, mint várták, szertelen és szétszórt, ezért négy katonát adnak mellé kísérőnek, hogy ne döntse romba a falut két perc alatt. A katonák morcosak, a falu csendes és valami hatalmas dolog alszik mélyen, a hegyek gyomrában.

Utoljára frissítve: 2020.03.09 10,0

18
Életem teázója by Richard

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: -

Utoljára frissítve: 2020.03.06 10,0

2
Ahonnan csak felfelé van by NightmareGale14

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Tegyük fel, hogy a világban nem csak mi, emberek, hanem más misztikus fajok is élnek! Roland is ezek egyike, bár javarészt elszigetelve él a többi fajtól, anyja szigorú védelmezésének hála. Átlagos életet él, amiben időnként segítségül hívja különleges képességeit, vagyis a varázserejét. Minden jól megy, míg egyik nap eldönti: végre szerelmet vall kiszemeltjének. Az élete onnantól kezdve száznyolcvan fokos fordulatot vesz, és rájön, hogy a mesék nagy része talán mégsem mind kitaláció.

Utoljára frissítve: 2020.03.06 10,0

5
Mentaiko by pandora77

Státusz: Befejezett

Fandom: Hakata tonkotsu ramens

Leírás: Fukuoka városában hemzsegnek a bérgyilkosok. Lin, a nehéz múltú, fiatal cross-dressinges srác is egy volt közülük, magányosan szedte áldozatait egy nagyvállalat vezetőjének parancsára. Egészen addig, mígnem egy nap kiderült számára, hogy húgát a főnöke közbenjárásával ölték meg. Bosszúhadjáratba kezdett, melynek során a sors úgy hozta, hogy összekerült Banbával, a magánnyomozó/bérgyilkossal. Banba, aki megpróbálja kirángatni a fiút magányos farkas szerepéből, segítségéért cserébe 5 évnyire elegendő mentaiko-t (fűszeresen elkészített tőkehal) kért fizetségül Lintől. Az 5 év azonban most letelt, így Linben felmerül a kérdés, ez az ügyük legyen-e az utolsó, vagy maradjon a férfi mellett...

Utoljára frissítve: 2020.02.10 10,0

2
Életem balladája, avagy minden országra egy szerető by ImJustVee

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Milyen mikor egy szív meghasad? Fájdalmas! És mit csinál? Hét éppen attól függ, hogy milyen emberről beszélünk! Van aki felejteni próbál, van aki egy életre a bánatába temetkezik és van az aki mind a kettő egyszerre. Fő hősünk James pontosan egy ilyen ember, és hogy mi fáj a legjobban? Hogyan próbál felejteni? Vagy egyáltalán mi történt ami idáig hozta? Mindent megtudhatunk a majdnem 50 éves James tollából egy 25 évre kiterjedő vissza emlékezésben. Jó szórakozást!

Utoljára frissítve: 2020.02.09 10,0

1
A lópokróc bácsi by Ai

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Dwight elveszíti az állását, így kénytelen munkát keresni. A Harrison birtokon mindig kell ember az állatok mellé, viszont a tulajdonos hírhedt kiállhatatlan modoráról. Dwight ezt első kézből tapasztalja, mégis marad. Eleinte ezt azzal magyarázza, hogy szüksége van a pénzre két kislánya miatt, de később már ő maga is tudja, hogy ez csak kifogás...

Utoljára frissítve: 2020.02.03 10,0

74
Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!