Szűrés

Írások

Legújabb Legolvasottabb Véletlenszerű

Kerge kor by Asuya

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: „Kíváncsi voltam, milyen ha szeretünk, hát ilyen. Akarni, vágyni, belepusztulni, várni a végét és még is húzni. Akarom, hogy hajnal legyen, de ki akarom élvezni az éjszaka eszeveszett perceit. Eggyek lenni, ölelni, csókolni, szívem vad dobogását hallgatni, ami csak őérte kiált. Átölelni, becézgetni, megismerni a legapróbb rezzenéseit, hallgatni, hogy hogyan sóhajtja neved, hogyan vész el ölelésedben újra és újra. Ilyen hát szerelemmel eggyé válni valakivel.”

Utoljára frissítve: 2019.10.18 9,6

6
Van még új a nap alatt by zoria16

Státusz: Aktív

Fandom: saját

Leírás: "Annyi mindent vettek már el tőlem... Annyi mindent vettem már el másoktól. Annyi mindenért küzdöttem, és sok mindent megszereztem." Mennyire kell bántani másokat, és saját magunkat ahhoz, hogy közelebb kerüljünk ahhoz, amit akarunk? Ezt próbálja fejtegetni ez a rész.

Utoljára frissítve: 2019.10.18 10,0

0
Esküdj meg, hogy jobban rosszban by Yahimi

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Egy rablással kezdődő, gyávaságban őrlődő szerelem története.

Utoljára frissítve: 2019.10.17 9,9

0
A kukkoló by Noriko

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Mit tehetsz, ha egy baleset miatt kerekesszékbe kényszerülsz és a négy fal közé leszel bezárva? Kukkolod a szomszédokat. Egy távcső pedig igen érdekes dolgokat mutathat, például a szemben lakó srácot...

Utoljára frissítve: 2019.10.17 10,0

9
A lópokróc bácsi by Ai

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Dwight elveszíti az állását, így kénytelen munkát keresni. A Harrison birtokon mindig kell ember az állatok mellé, viszont a tulajdonos hírhedt kiállhatatlan modoráról. Dwight ezt első kézből tapasztalja, mégis marad. Eleinte ezt azzal magyarázza, hogy szüksége van a pénzre két kislánya miatt, de később már ő maga is tudja, hogy ez csak kifogás...

Utoljára frissítve: 2019.10.15 9,9

18
Egyszer az életben 2. by Ariake

Státusz: Befejezett

Fandom: saját

Leírás: Most megismerhetjük Adam és Colin történetét, Adam szemszögéből. Köszönöm szeszi05 az észrevételt: Az első rész olvasása nélkül élvezeti értéke jelentősen csökken. (Már, ha van neki.) :)

Utoljára frissítve: 2019.10.15 10,0

9
A hamis tanú by DottieX

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: „Esküszöl - "Esküszöm az élő Istenre, Utolsó napomra és örök idvemre. – „ Esküszöl - "Esküszöm, s ha hamisat szólok: Se földben, se mennyben ne lehessek boldog; Föld kidobja testem, ég kizárja lelkem: Ama sebes örvény hánytorgasson engem. - " (Arany János: A hamis tanú)

Utoljára frissítve: 2019.10.15 10,0

0
A sárkány menyasszonya by Laylaah

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Milyen lehet egy világban, ahol a jólét érdekében minden 50 évben egy ifjú hajadon leányt ajánlanak az isteneknek? És ha rájössz, annak, amit a falu öregei mondanak, a fele sem valós?

Utoljára frissítve: 2019.10.15 9,9

11
Angyal a Pokolban by Filia

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Minden angyalnak megvan a fő jellemvonása, Anaielnél épp az igazságosság, ami néha bajba is tudja sodorni. Megment egy démont, aki cserébe szintén megkíméli az életét, de ennek az az ára, hogy új otthona a Pokol legyen. (a blogomon még képeket is találtok a történethez)

Utoljára frissítve: 2019.09.27 10,0

9
Rezső és Dezső by Mizuki & Noriko

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Rezső szociális munkás, aki nem egészen olyan munkáról álmodott, ami jutott neki. Félelmeit legyőzve és egy majdani jobb munkahelyben bízva vág neki a kistérségi családoknál végzendő környezettanulmánynak, nem sejtve, miféle meglepetések érik a harmadik háznál.

Utoljára frissítve: 2019.09.14 10,0

5
Shiroi tsuki by pandora77

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Fuyuki egy hírhedt bérgyilkos csoport vezetője. Mostani munkája során újra találkozik fiatalkori barátjával, aki viszont már évek óta halottnak hitte őt. A két férfi megváltozott sorssal miként néz újra szembe egymással… erről szól ez a történet.

Utoljára frissítve: 2019.09.13 10,0

2
Eldirie – Az aranyszemek titka by Laylaah

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: „Az emberek kegyetlenek. Egymással, az állatokkal, a természettel. Vajon mi történne, ha rátalálnánk egy fajra, akik a hegyekben élnek, békében, harmóniában a természettel?

Utoljára frissítve: 2019.08.28 10,0

3
My Little Cop - Fade by kumikodesu

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Josh és Hayate útjai elváltak. Josh Európában próbálja elfelejteni a múltját, amikor múltjának az a része, amit sose ismert, betoppan az életébe.

Utoljára frissítve: 2019.08.23 9,9

1
Az első szerelem – Olivér és Steve by uerika1

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: -

Utoljára frissítve: 2019.08.20 9,8

2
Levelek by miliko10

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: David egyik nap különös borítékot talál a postaládájában. Mikor kinyitja, meglepődve veszi észre, hogy egy szerelmes levél az. Először csak gonosz tréfának hiszi, de ahogy olvassa, muszáj rádöbbennie, hogy ez az ismeretlen közel akar kerülni hozzá, és neki muszáj lesz végre életében először megnyílnia.

Utoljára frissítve: 2019.08.12 10,0

7
Bújócska by zoria16

Státusz: Befejezett

Fandom: saját

Leírás: A "világunk" tele van természetfeletti lényekkel, s köztük más, mégis hasonló szabályok működnek, mint az emberek társadalmában. Vámpírok, vérfarkasok, s megannyi lény éli mindennapjait ebben a képzeletbeli világban, miközben újabb és újabb feladatokkal birkóznak meg, s néha önmagukkal is szembe kell nézniük.

Utoljára frissítve: 2019.08.04 10,0

1
Monde Menteur - Hazug világ by Anata7

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Egy fiatal gyermek, akiben megvan még az a bizonyos tűz. Aki nem hagyja, hogy ez az eltorzult világ orránál fogva vezesse. Ki mindenre választ keres, még ha ezzel bajt is hoz magára. Ismerjétek meg Seth Solumot és Sheru Bunmei világát, s hogy mi is ez? Ássátok bele magatokat-e gyermek életébe, és szép lassan minden kérdésetek válaszra lel.

Utoljára frissítve: 2019.08.02 9,8

1
A hangmérnök srác by Yahimi

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Csak egy könnyed poénos jelenet egy forgatási szünetben.

Utoljára frissítve: 2019.08.02 9,1

2
Tengeri kalandok by Siha & Kidamaki

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Mi jut eszetekbe, ha meghalljátok, hogy "Karib-tenger"? Persze Jack Sparrow és a kalózok. Mi hőseink is ezen az úton haladnak. Adott egy kalózvezér, karizmatikus, erős, félelmet nem ismerő, ő Christopher Daryl. Adott egy admirális, egyenes, büszke, de még hisz az emberekben, még van lelke. Michael Adan Harmsworth még hisz abban, hogy az emberek képesek jók lenni. Mi lesz akkor, ha ezek ketten szembekerülnek egymással?

Utoljára frissítve: 2019.08.01 9,9

0
Steve útja by Kornél & Noriko

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: – Felőlem kukkolhatsz is, ha erre buksz – bámul rám –, csak öltáncot ne kérj, azzal még várjunk egy kicsit. Tudod, néhány randi, vacsi, ilyesmi. – Nem sok kukkolnivaló van rajtad – vágok vissza, most valahogy rám találnak a szavak –, előbb szedj magadra egy kis húst és jómodort, utána visszatérhetünk a témára. Viszont ha arra kell ugranom, hogy összetörted magad, mert kiszédültél a zuhanyfülkéből, morcos leszek. – Csak nem a pocakra buksz meg a hájas seggre? Nem jön be a girhes testem? De ha ennyire aggódsz a töréskár miatt, segíthetsz mosakodni. Azt hiszem, ezt nem viccnek szánta, elég sápadt, és most semmi gúny nincs a hangjában. – Eltaláltad, a sörhas a zsánerem, a hájas seggektől meg egyenesen bezsongok. – Közben leszedem róla a ruháit, én is levetkőzöm, belépek mellé a fülkébe.

Utoljára frissítve: 2019.07.25 10,0

6
Karácsonyi románc… vagy mégse? by miliko10

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Bernard üzenetet kap az unokaöccsétől, akivel még sosem találkozott. Furcsállja, de nem tehet mást, találkozni akar a fiúval. Arnold az érzéseivel vívódik, mind családja szétesésével, mind szerelmi bánatával. Szenteste azonban útjaik keresztezik egymást, s még nem is tudják, mennyire meghatározó lesz ez az este az életükben…

Utoljára frissítve: 2019.07.20 9,9

3
Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!